Mexi­caans tar­taartje met rijst en bo­nen­sa­la­de

(16) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 1 personen
2 16

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • magnetronschaal

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst met 1 dl water in schaal doen. Rijst afgedekt op vol vermogen ca. 2 minuten verwarmen. Daarna 5 minuten afgedekt laten staan. Intussen Mexicomelange laten uitlekken en mengen met dressing. In koekenpan olie verhitten. Tartaar bestrooien met seasoningmix en ca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Tartaartje warm houden onder aluminiumfolie. In achtergebleven olie rijst enkele minuten roerbakken. Veldsla met bonensalade over bord verdelen, rijst erbij scheppen en tartaartje erop leggen. Jalapeñosaus erbij serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.085 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 101 g
  • vet 63 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.