Mexicaans tartaartje met rijst en bonensalade

1085 kcal

15 min. bereiden

2.1/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • magnetronschaal


2000 nr. 07 - Camping cuisine

Aan de slag

  1. Rijst met 1 dl water in schaal doen. Rijst afgedekt op vol vermogen ca. 2 minuten verwarmen. Daarna 5 minuten afgedekt laten staan. Intussen Mexicomelange laten uitlekken en mengen met dressing. In koekenpan olie verhitten. Tartaar bestrooien met seasoningmix en ca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Tartaartje warm houden onder aluminiumfolie. In achtergebleven olie rijst enkele minuten roerbakken. Veldsla met bonensalade over bord verdelen, rijst erbij scheppen en tartaartje erop leggen. Jalapeñosaus erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaans tartaartje met rijst en bonensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig