bewaar
Visburger
Visburger
bewaar

Visburger

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

olie

2

tomaten

4 blaadjes

sla

2

zoetzure augurken

2 x 2

kabeljauwburgers

4

zachte witte bolletjes

4 el

Thousand Island dressing

Dit heb je nodig

  • invetkwastje

Aan de slag

1

Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Was de tomaten en blaadjes sla. Dep ze droog met wat keukenpapier. Snij de tomaten en augurken in dunne plakjes.

2

Leg de kabeljauwburgers op de bakplaat. Doe ovenwanten aan en schuif de bakplaat in de oven. Bak de burgers 8 minuten; draai ze halverwege om.

3

Snij de broodjes doormidden. Leg op de onderste helften de blaadjes sla.

4

Doe ovenwanten aan en haal de kabeljauwburgers uit de oven. Leg ze op de blaadjes sla. Verdeel de plakjes tomaat en augurk over de visburgers.

5

Schenk er de dressing over en dek de visburgers af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer de patat erbij.