bewaar
Uienburgers met komkommersalade
Uienburgers met komkommersalade
bewaar

Uienburgers met komkommersalade

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

rode uien

1

komkommer

4 eetlepels

Thousand Island dressing

4 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

Tivall Onion Burgers

1

stokbrood

100 g

zachte geitenkaas

zout

versgemalen peper

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Komkommer wassen, in blokjes snijden en mengen met dressing. In koekenpan met anti-aanbaklaag helft van olie verhitten en uiringen in ca. 10 minuten zachtjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en uienburgers op matig hoog vuur in ca. 4 à 6 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Intussen stokbrood ca. 5 minuten verwarmen in oven. Stokbrood in 4 stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Stokbrood besmeren met geitenkaas. Beleggen met uiringen en burgers. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Uienburgers met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig