bewaar
Miniwraps met gegrilde groenten
Miniwraps met gegrilde groenten
bewaar

Miniwraps met gegrilde groenten

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

12 porties

1 kleine

rode paprika

1 zakje

stoneleeks

1 eetlepel

olie

1 schaaltje

aspergetips

(zee)zout

(versgemalen) zwarte peper

4

bloemtortilla's

½ zakje

waterkers

1 bakje

Thousand Island dressing

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • bakpapier

  • grillpan

Aan de slag

Paprika in dunne reepjes snijden en kromme uiteinden eraf snijden. Van stoneleeks puntjes afsnijden en stoneleeks in stukken van 8 cm snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en dun bestrijken met olie. Aspergetips, paprika en stoneleeks in ca. 2 minuten mooi bruin en gaar roosteren, af en toe keren. Groenten in lage schaal scheppen, zout en peper erover strooien en laten afkoelen. Met behulp van klein bordje of kommetje uit elke tortilla drie rondjes met een doorsnede van ca. 10 cm snijden. In midden van elk tortillarondje reepjes groenten en takje waterkers leggen. Beetje dressing erover sprenkelen. Onderkant iets over vulling vouwen en zijkanten ook over vulling vouwen. Onderkanten omwikkelen met stukje bakpapier of aluminiumfolie.