Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes

680 kcal

30 min. bereiden

2.8/5

(5)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • spiesen


2006 week 22-23 - 2006 week 22-23

Aan de slag

  1. Paprika schoonmaken en in stukken snijden. Champignons schoonvegen. Kalfsschnitzel in blokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken. Sla schoonmaken en met dressing mengen. Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen. Met peper en zout bestrooien. Spiesen met rest van olie bestrijken. In grillpan of op barbecue in 3-4 min. rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rosé is. Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.

Wat vond je van dit recept?

Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig