bewaar
Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes
Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes
bewaar

Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes

30 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1 bakje

champignons

1 schaaltje

kalfsschnitzel

5 eetlepels

(olijf)olie

2 zakjes

tomaat-paprika-aardappelschijfjes

1 zakje

friséesla

1 bakje

verse Thousand Island dressing

150 ml

knoflooksaus

Dit heb je nodig

  • spiesen

Aan de slag

Paprika schoonmaken en in stukken snijden. Champignons schoonvegen. Kalfsschnitzel in blokjes snijden. In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken. Sla schoonmaken en met dressing mengen. Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen. Met peper en zout bestrooien. Spiesen met rest van olie bestrijken. In grillpan of op barbecue in 3-4 min. rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rosé is. Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.