bewaar
Kipsalade met croutons
Kipsalade met croutons
bewaar

Kipsalade met croutons

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

kippenbouillontablet

400 g

kipfilet

4 sneetjes

oud witbrood

1

rode paprika

1 schaaltje

mosterdkaas

2

sinaasappels

2 zakken

veldsla

6 eetlepels

Thousand Island dressing

Aan de slag

1

In hapjespan 500 ml water met verkruimeld bouillontablet aan de kook brengen. Pan op zeer laag vuur zetten, kipfilet erin leggen en in 12-14 min. gaar laten worden (als kip niet volledig onder bouillon staat, halverwege keren). Intussen in droge koekenpan blokjes brood op matig vuur in 5 min. rondom bruinbakken. Paprika en kaas in smalle reepjes snijden. Sinaasappels dik schillen, partjes halveren. Kip uit bouillon nemen, iets laten afkoelen en in stukjes snijden. Worteltjes van veldsla verwijderen en sla in schaal mengen met kip, sinaasappel, paprika- en kaasreepjes. Salade omscheppen met dressing en over vier diepe borden verdelen. Croutons erover strooien.

algemeenprijs per persoon 2.50 (in september 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipsalade met croutons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig