bewaar
Pasta met champignons en pijnboompitten
Pasta met champignons en pijnboompitten
bewaar

Pasta met champignons en pijnboompitten

20 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

300 g

farfalle

6

tomaten

3 eetlepels

Thousand Island dressing

2 bakjes

champignons

125 g

magere spekreepjes

1 cup

pijnboompitten

1 pakje

magor

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan spekreepjes uitbakken. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren. Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken. Champignonsaus door pasta mengen. Pijnboompitten erover strooien. Direct serveren.