bewaar
Kibbelingburger
Kibbelingburger
bewaar

Kibbelingburger

15 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

3 el

boter of margarine

1 duopak

aardappelschijfjes

1 schaaltje

kibbeling

4

zoetzure augurken

4

zachte witte bolletjes

6 el

mosterdsaus

1 zak

gemengde sla

Aan de slag

Laat de boter smelten in een braadpan. Bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 min. op middelhoog vuur gaar en bruin. Bak de kibbeling in een koekenpan (zonder boter!) ongeveer 5 minuten. Snij de augurken in plakjes. Snij de bolletjes open en smeer er wat mosterdsaus op. Leg op elk bolletje een beetje sla en een stuk kibbeling. Leg de augurkplakjes op de vis. Leg de bolletjes op een bord en schep er de gebakken aardappelen naast. Maak van rest van sla een lekkere salade met een slasausje.