bewaar
Mexicaanse bonensalade met sugar snaps
Mexicaanse bonensalade met sugar snaps
bewaar

Mexicaanse bonensalade met sugar snaps

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

sugar snaps

fijn zeezout

100 g

harde Hollandse geitenkaas

1

rode ui

1

groene paprika

1 blikje

chilibonen

1 blikje

maïskorrels

½ potje

salsa dip mild

75 g

tortilla chips

Aan de slag

1

Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.

2

Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.