Maccheroni met gestoofde groenten

Advertentie
Ingrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 rode ui (in dunne partjes)
- 1 teentje knoflook (in plakjes)
- 1 aubergine (in blokjes)
- 1 rode paprika (in grove stukken)
- 1 blik tomatenblokjes ((400 g), uitgelekt)
- 2 theelepels rode-wijnazijn
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 zak maccheroni (2-kleurige pasta, 250 g, koelvak)
- 100 g Hollandse harde geitenkaas (bedieningsafdeling)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In braadpan olie verhitten en ui met knoflook 3 min. fruiten. Aubergine en paprika toevoegen en nog 5 min. roerbakken. Tomatenblokjes in pan schenken en groenten met deksel schuin op pan nog 15 min. zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met azijn, kappertjes, zout, peper en eventueel suiker. Maccheroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Maccheroni over twee platte borden verdelen en groenten erop scheppen. Geitenkaas fijn raspen boven pasta.
Tip:
U kunt de groenten ook met de staafmixer pureren tot een smeuïge saus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 770 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 84 g
- vet 34 g