bewaar
Maccheroni met gestoofde groenten
Maccheroni met gestoofde groenten
bewaar

Maccheroni met gestoofde groenten

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

2 personen

3 eetlepels

olijfolie

1

rode ui

1 teentje

knoflook

1

aubergine

1

rode paprika

1 blik

tomatenblokjes

2 theelepels

rode-wijnazijn

1 eetlepel

kappertjes

1 zak

maccheroni

100 g

Hollandse harde geitenkaas

Aan de slag

In braadpan olie verhitten en ui met knoflook 3 min. fruiten. Aubergine en paprika toevoegen en nog 5 min. roerbakken. Tomatenblokjes in pan schenken en groenten met deksel schuin op pan nog 15 min. zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met azijn, kappertjes, zout, peper en eventueel suiker. Maccheroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Maccheroni over twee platte borden verdelen en groenten erop scheppen. Geitenkaas fijn raspen boven pasta.

algemeenU kunt de groenten ook met de staafmixer pureren tot een smeuïge saus.