Witte-bonensalade
Witte-bonensalade
bewaar
bewaar

Witte-bonensalade

15 min. bereiden
3waarderingen

Aan de slag

1

Bonen laten uitlekken. Ui pellen en in ringen snijden. Varkensvleesreepjes bestrooien met peper en ruim zeezout. In koekenpan boter verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 5 minuten krokant en gaar bakken. Sla over vier borden verdelen. Ui en witte bonen erover verdelen. Helft van dressing erover sprenkelen. Vleesreepjes op salade leggen. Rest van dressing erover sprenkelen. Garneren met olijven. Lekker met grof volkorenbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte-bonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig