bewaar
Pasteitje met stroganoffragout
Pasteitje met stroganoffragout
bewaar

Pasteitje met stroganoffragout

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

1 schaaltje

kipfilet

3 eetlepels

boter of margarine

2 dozen

pasteibakjes

2

rode paprika's

1 pot

stroganoffsaus

½ bekertje

crème fraîche

1 zak

gemengde sla

1 zakje

vinaigrette knoflook-tuinkruiden

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Kipfilet in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 4 minuten bruinbakken. Pasteibakjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's toevoegen aan kipfilet en ca. 2 minuten meebakken. Saus erbij schenken en ca. 4 minuten meeverwarmen. Crème fraîche toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Pasteibakjes over vier borden verdelen, vullen met ragout en afdekken met dekseltjes. Sla met dressing mengen en bij pasteitjes serveren.