Pasteitje met stroganoffragout

695 kcal

25 min. bereiden

3.5/5

(26)

Ingrediënten

Aantal personen

2001 week 50-51 - 2001 week 50-51

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Kipfilet in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 4 minuten bruinbakken. Pasteibakjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's toevoegen aan kipfilet en ca. 2 minuten meebakken. Saus erbij schenken en ca. 4 minuten meeverwarmen. Crème fraîche toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Pasteibakjes over vier borden verdelen, vullen met ragout en afdekken met dekseltjes. Sla met dressing mengen en bij pasteitjes serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pasteitje met stroganoffragout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig