bewaar
Omelet met zalm en avocado
Omelet met zalm en avocado
bewaar

Omelet met zalm en avocado

20 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikjes

rode zalm

2

avocado's

8

eieren

4 eetlepels

melk

4 eetlepels

boter

1 zak

gemengde ijsbergsla

1 zakje

vinaigrette knoflook-tuinkruiden

1

bruin stokbrood

Aan de slag

Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen, eventueel graten en vel verwijderen. Avocado's halveren, schillen en in partjes snijden. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In 2 koekenpannen boter verhitten. Eimengsel over koekenpannen verdelen en omeletten bakken. Als omelet iets beginnen te drogen zalm en avocado over helft van omelet verdelen. Ander helft eroverheen klappen. Omelet nog 1 min. bakken. Sla mengen met dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Omelet halveren en serveren met brood en salade.