bewaar
Omelet gevuld met zalm en paprika
Omelet gevuld met zalm en paprika
bewaar

Omelet gevuld met zalm en paprika

25 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

roze zalm

1

rode paprika

1 zak

gebroken sperziebonen

50 g

boter

6

eieren

4 dl

melk

½

meergranenbrood

100 g

kruidenboter

Aan de slag

Zalm laten uitlekken en graatjes en velletjes verwijderen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Boontjes in 5 min. beetgaar koken. In koekenpan 1 el boter verhitten en paprika fruiten. Zalm erdoor scheppen, warm laten worden en met zout en peper op smaak brengen. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. In koekenpan rest van boter in delen verhitten en van eimengsel 4 grote omeletten bakken. Omeletten op vier borden leggen. Zalmmengsel over omeletten verdelen en dichtklappen. Met boontjes, brood en kruidenboter serveren.