bewaar
Zomersalade met kip en avocado
Zomersalade met kip en avocado
bewaar

Zomersalade met kip en avocado

15 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

walnoten

2

avocado's

1

rode ui

1 zak

gemengde ijsbergsla

½

volkorenbrood

½ eetlepels

margarine

300 g

kipfilet

8 eetlepels

sladressing blue cheese

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Aan de slag

In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.