Tar­taar met ro­de-ui­snip­pers

(4) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 4

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovenfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Knoflook uitpersen. In kom tartaar mengen met knoflook, 3 el uien en zout en peper naar smaak. Van tartaarmengsel vier burgers vormen. Grillpan voorverwarmen en tartaar in 10 min. gaargrillen, af en toe keren. Tomaten in plakjes snijden en met sla en dressing mengen. Tartaar over vier borden verdelen en met rest van rode ui bestrooien. Frites en salade ernaast serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.