bewaar
Salade met groenteballetjes en caesardressing
Salade met groenteballetjes en caesardressing
bewaar

Salade met groenteballetjes en caesardressing

15 min. bereiden
10 min. wachten
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

tomaten

½ zakje

verse bieslook

2 zakken

gemengde ijsbergsla

8 eetlepels

sladressing caesar

1

stokbrood

4 eetlepels

olijfolie

2 tenen

knoflook

2 pakjes

groenteballetjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Tomaten in partjes snijden en sap opvangen. Bieslook fijnknippen. In kom sla, tomaten met sap, 6 el dressing en helft bieslook mengen. Stokbrood afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. In koekenpan olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en hierin groenteballetjes in 4-5 min. rondom goudbruin bakken. Salade over 4 borden verdelen en groenteballetjes erover verdelen. Besprenkelen met rest dressing en garneren met rest bieslook. Serveren met stokbrood.