bewaar
Italiaanse linzen met salami en salade
Italiaanse linzen met salami en salade
bewaar

Italiaanse linzen met salami en salade

20 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

olijfolie

1

goudsalami

1

ui

1 blik

tomatenblokjes

2 blikken

linzen

1 voordeelzak

eikenbladsla

3 el

sladressing blue cheese

1

Frans stokbrood

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.

2

Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.

3

Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.

algemeenVervang de linzen door jonge kapucijners (blik 800 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse linzen met salami en salade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig