bewaar
Italiaanse linzen met salami en salade
Italiaanse linzen met salami en salade
bewaar

Italiaanse linzen met salami en salade

20 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

olijfolie

1

goudsalami

1

ui

1 blik

tomatenblokjes

2 blikken

linzen

1 voordeelzak

eikenbladsla

3 el

sladressing blue cheese

1

Frans stokbrood

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.

2

Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.

3

Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.

algemeenVervang de linzen door jonge kapucijners (blik 800 g).