Ingrediënten
4 personen
1 el
olijfolie
1
goudsalami
1
ui
1 blik
tomatenblokjes
2 blikken
linzen
1 voordeelzak
eikenbladsla
3 el
sladressing blue cheese
1
Frans stokbrood
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.
Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.
Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.
Italiaanse linzen met salami en salade

hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 3-4 min. zachtjes uit. Bak de ui 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook.
Draai het vuur laag, voeg de linzen toe en verwarm deze 2-3 min. Breng op smaak met peper en zout. Maak ondertussen de eikenbladsla aan met de dressing.
Snijd het stokbrood in sneetjes. Verdeel de linzen over 4 diepe borden en serveer de salade en het stokbrood erbij.
algemeen:Vervang de linzen door jonge kapucijners (blik 800 g).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 el olijfolie
1 goudsalami
1 ui
1 blik tomatenblokjes
2 blikken linzen
1 voordeelzak eikenbladsla
3 el sladressing blue cheese
1 Frans stokbrood