bewaar
Kalkoenstroganoff met broccoli
Kalkoenstroganoff met broccoli
bewaar

Kalkoenstroganoff met broccoli

30 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

aardappels

500 g

broccoli

2

gele paprika's

1

ui

3 eetlepels

boter of margarine

2 schaaltjes

kalkoenmedaillons

1 zakje

stroganoffsaus

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen, halveren en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten. Kalkoen in ca. 4 minuten bruin bakken. Intussen broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. In bakvet paprika's en ui ca. 4 minuten bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen nog ca. 3 minuten met groente meeverwarmen. Saus door kalkoen-groentemengsel roeren. Serveren met aardappels en broccoli.