Kalkoenfilet met paprika

hoofdgerecht
4 personen
3
9
Advertentie
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode paprika's
- 2 gele paprika's
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g))
- 50 g boter of margarine
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten. Kalkoen rondom bruinbakken. Ui en paprika toevoegen en ca. 10 minuten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met krieltjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 400 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 43 g
- vet 12 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 52-01