Kalkoen in Indiase saus
520 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
700 g
1
1 schaaltje
50 g
1 duopak
1 pot
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 02-03 - 2003 week 02-03
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in plakjes snijden. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Kalkoenfilet bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 8 minuten bruin en gaar bakken. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In magnetron krieltjes in ca. 6 minuten gaar koken. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Saus en mango door bakvet roeren en verwarmen. Kalkoen serveren met saus, krieltjes en broccoli.
Kalkoen in Indiase saus

hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in plakjes snijden. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Kalkoenfilet bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 8 minuten bruin en gaar bakken. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In magnetron krieltjes in ca. 6 minuten gaar koken. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Saus en mango door bakvet roeren en verwarmen. Kalkoen serveren met saus, krieltjes en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
700 g broccoli
1 mango
1 schaaltje kalkoenfilet
50 g boter of margarine
1 duopak krieltjes
1 pot Roerbaksaus Kokos-Ananas




