Kalkoen in Indiase saus

Advertentie
Ingrediënten
- 700 g broccoli
- 1 mango
- 1 schaaltje kalkoenfilet (4 stuks ca. 400 g)
- 50 g boter of margarine
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 1 pot Roerbaksaus Kokos-Ananas (250 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in plakjes snijden. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Kalkoenfilet bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 8 minuten bruin en gaar bakken. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In magnetron krieltjes in ca. 6 minuten gaar koken. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Saus en mango door bakvet roeren en verwarmen. Kalkoen serveren met saus, krieltjes en broccoli.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 51 g
- vet 18 g