Haring in mosterdsaus

hollands
hoofdgerecht
4 personen
2
3
Advertentie
Ingrediënten
- 700 g sperziebonen
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 1 ui
- 2 eetlepels boter of margarine
- 3 potten haring in mosterddressing (a 210 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sperziebonen schoonmaken. Krieltjes in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. In pan boter met ui verwarmen en 3 min. smoren. Pan van vuur nemen en haring met dressing door uimengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes serveren met sperziebonen en haring in mosterdsaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 660 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 51 g
- vet 41 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09