Karbonades met mosterdsaus en witlof

620 kcal

25 min. bereiden

2.6/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2003 week 46-47 - 2003 week 46-47

Aan de slag

  1. Witlof schoonmaken en in de lengte in reepjes snijden. Karbonades bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan boter verhitten en karbonades in ca. 13 minuten bruinbakken. Krieltjes met zout ca. 5 minuten koken. In wok olie verhitten en witlof ca. 5 minuten roerbakken (tot blaadjes licht glazig kleuren). Witlof op smaak brengen met zout, peper en suiker. Peterselie fijnknippen en door krieltjes scheppen. Saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Karbonades serveren met peterseliekrieltjes, gebakken witlof en saus.

Wat vond je van dit recept?

Karbonades met mosterdsaus en witlof

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig