Haring in tomatenroomsaus

hollands
hoofdgerecht
4 personen
4
1
Advertentie
Ingrediënten
- 400 g sperziebonen
- 1 zakje sugar snaps (200 g)
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 1 zakje verse bieslook (25 g)
- 25 g boter
- 2 blikjes fijne haringfilets in tomaten-roomsaus (a 190 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sperziebonen en sugar snaps schoonmaken en in 6 min. beetgaar koken. Krieltjes in 6 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Boter en bieslook door krieltjes scheppen. Haring in saus verwarmen. Haring serveren met bieslookaardappeltjes en groenten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 475 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 45 g
- vet 20 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 02-03