Romige haring-aardappelsalade

Advertentie
Ingrediënten
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 1 ei (M)
- ½ bakje cherrytomaten (a 250 g)
- 5 zoetzure augurken
- 2 blikjes haringfilets in mosterd-roomsaus (a 190 g)
- 1 zak veldsla (75 g)
- ½ boerenbruinbrood (400 g)
- 4 eetlepels kruidenboter (bakje a 100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Krieltjes in ca. 7 minuten gaar koken. Ei in ca. 8 minuten hard koken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Augurken in stukjes snijden. Haring in stukjes verdelen. Krieltjes, augurk en haring met saus voorzichtig omscheppend mengen. Veldsla over vier borden verdelen. Lauwwarme salade erop scheppen. Ei pellen en in plakjes snijden. Salade garneren met plakjes ei en gehalveerde tomaatjes. Serveren met brood en kruidenboter.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 750 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 60 g
-
vet 48 g
waarvan verzadigd 0 g