bewaar
Romige haring-aardappelsalade
Romige haring-aardappelsalade
bewaar

Romige haring-aardappelsalade

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 duopak

krieltjes

1

ei (M)

½ bakje

cherrytomaten

5

zoetzure augurken

2 blikjes

haringfilets in mosterd-roomsaus

1 zak

veldsla

½

boerenbruinbrood

4 eetlepels

kruidenboter

Aan de slag

Krieltjes in ca. 7 minuten gaar koken. Ei in ca. 8 minuten hard koken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Augurken in stukjes snijden. Haring in stukjes verdelen. Krieltjes, augurk en haring met saus voorzichtig omscheppend mengen. Veldsla over vier borden verdelen. Lauwwarme salade erop scheppen. Ei pellen en in plakjes snijden. Salade garneren met plakjes ei en gehalveerde tomaatjes. Serveren met brood en kruidenboter.