Pastasalade met paprika en haring
490 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
2 blikjes
1 bekertje
3 eetlepels
1
1 bakje
50 g
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 20-21 - 2005 week 20-21
Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken en laten afkoelen. Haring uit blik nemen. Dressing roeren van tomatensaus (uit blikjes haring), crème fraîche en sherry. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaatjes en olijven halveren. Peterselie fijnhakken. In grote schaal groenten, peterselie en macaroni mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Dressing en haring over salade verdelen.
Pastasalade met paprika en haring

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken en laten afkoelen. Haring uit blik nemen. Dressing roeren van tomatensaus (uit blikjes haring), crème fraîche en sherry. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaatjes en olijven halveren. Peterselie fijnhakken. In grote schaal groenten, peterselie en macaroni mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Dressing en haring over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g macaroni
2 blikjes fijne haringfilets in tomaten-roomsaus
1 bekertje crème fraîche
3 eetlepels medium dry sherry
1 rode, gele en groene paprika
1 bakje cherrytomaten
50 g groene olijven zonder pit
1 zakje verse peterselie




