Pakketje met roodbaars en venkel

Advertentie
Ingrediënten
- 150 g haricots verts (schoongemaakt)
- 1 sinaasappel
- 2 rode uien (in dunne ringen)
- 2 teentjes knoflook (in plakjes)
- 1 venkel (dun geschaafd)
- 4 takjes selderij (grofgeknipt)
- 6 zwarte olijven zonder pit (in plakjes)
- 400 g roodbaarsfilet
- 1 dl medium dry sherry
- 4 eetlepels vloeibare boter
Keukenspullen
- bakpapier
- braadslede
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 175 °C. Haricots verts in pan met weinig water in ca. 3 min. beetgaar koken. In vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Sinaasappel schoonboenen en schil grof raspen.In kom ui, knoflook, venkel, olijven, selderij, helft van haricots verts en sinaasappelrasp door elkaar scheppen. 4 Vellen bakpapier van 30 x 40 cm uitspreiden en groentemengsel erover verdelen. Vis in 4 gelijke stukken verdelen en inwrijven met zout en peper. Vis op groente leggen, rest van haricots verts erover verdelen. Sherry en boter erover sprenkelen. Pakketjes dichtvouwen en met vouwnaad naar boven in braadslede leggen. Braadslede op rooster in midden van oven schuiven en vis in ca. 30 min. gaar laten worden. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Serveren met krielaardappeltjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 265 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 6 g
- vet 13 g