bewaar
Risotto met gebakken roodbaars
Risotto met gebakken roodbaars
bewaar

Risotto met gebakken roodbaars

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

2 zakjes

Risotto alla Milanese

6

tomaten

4 teentjes

knoflook

50 g

zwarte olijven zonder pit

4 eetlepels

olijfolie

2 maal 200 g

roodbaarsfilet

1 eetlepel

boter

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Helft van olie erover druppelen. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca. 10 min. roosteren. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Roodbaarsfilets in 8 min. gaar bakken. Zout en peper over vis strooien. Boter door saffraanrisotto roeren. Risotto over vier borden verdelen. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.