bewaar
Runderreepjes met tomatensaus
Runderreepjes met tomatensaus
bewaar

Runderreepjes met tomatensaus

30 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

2

uien

2 teentjes

knoflook

5 eetlepels

boter

1 schaal

runderreepjes naturel

500 ml

tomatensaus (sugo traditionale

2 zakjes

risotto alla Milanese

2 zakjes

boontjesmix

Aan de slag

Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.