bewaar
Runderreepjes met tomatensaus
Runderreepjes met tomatensaus
bewaar

Runderreepjes met tomatensaus

30 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 teentjes

knoflook

5 eetlepels

boter

1 schaal

runderreepjes naturel

500 ml

tomatensaus (sugo traditionale

2 zakjes

risotto alla Milanese

2 zakjes

boontjesmix

Aan de slag

Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Runderreepjes met tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig