Tui­n­erw­ten­ri­sot­to met kip­fi­let

(35) waardeer
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 35

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Risotto opzetten met 1/2 liter water en 1 el olie. Risotto in 15 min. gaar koken. Halverwege bevroren tuinerwten door risotto roeren. Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper, zout en koenjit. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in8 min. rondom lichtbruin en gaar bakken. Kip en basilicum door risotto mengen. Risotto op twee borden scheppen. Serveren met geraspte kaas.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 49 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.