Risotto met gebakken tilapia en witlof

593 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(47)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


Aan de slag

  1. Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Tijm van takjes rissen. In wok 2 eetlepels olie verhitten en witlof en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Tijm, zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Intussen tilapiafilet in repen van ca. 2 cm snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en vis in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Risotto op twee borden scheppen. Groenten erop scheppen en tilapia erover verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Risotto met gebakken tilapia en witlof

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig