bewaar
Risotto met gebakken tilapia en witlof
Risotto met gebakken tilapia en witlof
bewaar

Risotto met gebakken tilapia en witlof

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zakje

Risotto alla Milanese

3 struikjes

witlof

½

rode paprika

2 takjes

tijm

4 eetlepels

olijfolie

zout en versgemalen peper

200 g

tilapiafilet

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Tijm van takjes rissen. In wok 2 eetlepels olie verhitten en witlof en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Tijm, zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Intussen tilapiafilet in repen van ca. 2 cm snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en vis in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Risotto op twee borden scheppen. Groenten erop scheppen en tilapia erover verdelen.