bewaar
Courgettesalade met risotto
Courgettesalade met risotto
bewaar

Courgettesalade met risotto

30 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

3

courgettes

2 zakjes

Risotto alla Milanese

2 eetlepels

boter of margarine

6

gedroogde tomaten in olie

2

sjalotjes

3 eetlepels

witte balsamicoazijn

6 eetlepels

olijfolie

1 duopakje

gerookte kipfiletreepjes

Aan de slag

Courgettes schoonmaken en met kaasschaaf in plakken schaven. Courgetteplakken in water met zout ca. 2 minuten koken. Afspoelen met koud water, laten uitlekken en afkoelen. Intussen risotto bereiden met boter volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten in dunne reepjes snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Dressing roeren van azijn en olie. Op smaak brengen met zout en peper. Sjalotjes, tomaatreepjes en dressing door courgette scheppen. Kipreepjes door risotto scheppen en nog 1 minuut meewarmen. Risotto serveren met courgettesalade. Lekker met pittige geraspte kaas.