bewaar
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
bewaar

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes

20 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zakje

Risotto alla Milanese

1 bakje

surimi flakes

1 zakje

stoneleeks

1 bakje

gegrilde paprika's

2 eetlepels

citroensap

1 bakje

rucola

1 bakje

rivierkreeftjes

1 zakje

gemengde eikenbladsla

Aan de slag

Saffraanrisotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi iets kleiner snijden. Stoneleeks in stukjes van 1 cm snijden. Paprika's boven kom afgieten en in stukjes snijden. Paprikavocht met citroensap tot dressing kloppen. Risotto, stoneleeks, rucola, paprika, surimi en helft van rivierkreeftjes erdoor scheppen. Eikenbladsla over twee of drie wijde kommen verdelen. Rijstsalade erop scheppen. Rest van rivierkreeftjes erover verdelen.