Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo

Advertentie
Ingrediënten
- 330 g Risotto alla Milanese
- 400 g kipfilets
- 2 el traditionele olijfolie
- 175 g uiensnippers
- 125 g chorizoworsten aan een stuk
- 465 g geroosterde rode paprika's in pot
- 15 g verse bieslook
Advertentie
Bereiden
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin. Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen. Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 67 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snelkooksaffraanrisotto met kip en chorizo
- 330 g Risotto alla Milanese
- 400 g kipfilets
Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in blokjes.
- 2 el traditionele olijfolie
Verhit in een grote koekenpan olie en bak de kipblokjes in 3 min. rondom bruin.
- 175 g uiensnippers
- 125 g chorizoworsten aan een stuk
Snijd de chorizoworst in plakjes. Naar smaak peper en zout, ui en chorizo toevoegen aan de kip. Bak het geheel 7 min., regelmatig omscheppen.
- 465 g geroosterde rode paprika's in pot
- 15 g verse bieslook
Snijd de geroosterde paprika in ringen. Schep het kipmengsel en paprika door de risotto en verwarm het gerecht door. Strooi de bieslook erover.