bewaar
Tagliatelle met romige knoflookgarnalen
Tagliatelle met romige knoflookgarnalen
bewaar

Tagliatelle met romige knoflookgarnalen

15 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

400 g

tagliatelle

6 eetlepels

olijfolie

3 bakjes

roze garnalen

2 theelepels

knoflookpasta

3 eetlepels

medium dry sherry

½ pak

gezeefde tomaten

1 bekertje

crème fraîche

1 zak

ijsbergsla met frisée

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Garnalen met knoflookpasta ca. 3 minuten op hoog vuur bakken, dan 2 eetlepels sherry toevoegen. Tomaten en crème fraîche door garnalen roeren en saus door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Van rest van olie en sherry dressing roeren en door sla mengen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Garnalensaus erop scheppen. Salade erbij serveren.