Romige garnalensoep

195 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(48)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer


2004 week 52-53 - 2004 week 52-53

Aan de slag

  1. Bleekselderij schoonmaken en in stukjes snijden. Peen schrappen en in stukjes snijden. In soeppan boter verhitten. Bleekselderij en wortel 5 min. zacht bakken. Sherry en 200 ml bouillon erbij schenken en groente in 5 min. gaarkoken. Eenderde van garnalen door groente scheppen. Geheel met staafmixer pureren, rest van bouillon erbij schenken en soep aan de kook brengen. Soja cuisine erdoor roeren en soep nog even verwarmen. Bosuitje in smalle reepjes snijden en door rest van garnalen mengen. Soep met zout en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalenmengsel in midden van borden soep scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Romige garnalensoep

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig