Ingrediënten
6 personen
1 zakje
verse dille
1 bakje
surimi flakes
2 bakjes
roze garnalen
3 eetlepels
medium dry sherry
250 ml
slagroom
zout en versgemalen peper
1 zakje
waterkers
Dit heb je nodig
keukenpapier
Aan de slag
Helft van dille fijnhakken. Surimi in stukjes snijden. In zeef garnalen afspoelen en droogdeppen met keukenpapier. In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen. Minstens 2 uur afgedekt in koelkast laten marineren.
Rest van dille fijnhakken. In kom slagroom met zout en peper naar smaak goed stijfkloppen. Garnalenmengsel er luchtig doorscheppen. Op platte ronde schaal scheppen en rondom takjes waterkers leggen.
Garnalen en krab in dilleroom

bijgerecht
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Helft van dille fijnhakken. Surimi in stukjes snijden. In zeef garnalen afspoelen en droogdeppen met keukenpapier. In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen. Minstens 2 uur afgedekt in koelkast laten marineren.
Rest van dille fijnhakken. In kom slagroom met zout en peper naar smaak goed stijfkloppen. Garnalenmengsel er luchtig doorscheppen. Op platte ronde schaal scheppen en rondom takjes waterkers leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)1 zakje verse dille
1 bakje surimi flakes
2 bakjes roze garnalen
3 eetlepels medium dry sherry
250 ml slagroom
0 zout en versgemalen peper
1 zakje waterkers
Dit heb je nodig
keukenpapier