bewaar
Garnalen en krab in dilleroom
Garnalen en krab in dilleroom
bewaar

Garnalen en krab in dilleroom

15 min. bereiden
2 uur wachten
13waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 zakje

verse dille

1 bakje

surimi flakes

2 bakjes

roze garnalen

3 eetlepels

medium dry sherry

250 ml

slagroom

zout en versgemalen peper

1 zakje

waterkers

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

1

Helft van dille fijnhakken. Surimi in stukjes snijden. In zeef garnalen afspoelen en droogdeppen met keukenpapier. In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen. Minstens 2 uur afgedekt in koelkast laten marineren.

2

Rest van dille fijnhakken. In kom slagroom met zout en peper naar smaak goed stijfkloppen. Garnalenmengsel er luchtig doorscheppen. Op platte ronde schaal scheppen en rondom takjes waterkers leggen.