bewaar
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
bewaar

Kabeljauw met garnalen in koriandersaus

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

ui

1 teentje

knoflook

1

groene paprika

1 zakje

verse koriander

2 eetlepels

medium dry sherry

2 eetlepels

olie

½ theelepel

sambal oelek

½ theelepel

gemberpoeder

1 mespunt

gemalen komijn (djinten)

zout

200 g

kabeljauwfilet

150 g

roze garnalen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

1

Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In keukenmachine ui, knoflook, paprika en koriander pureren. Sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn en 1/2 theelepel zout erdoor mengen. Kabeljauw in blokjes snijden.

2

In pan koriandermengsel aan de kook brengen. Kabeljauwblokjes en garnalen toevoegen en in ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden. Op smaak brengen met zout. Serveren met eiermie en wortelsalade.