bewaar
Tagliatelle met romige garnalensaus
Tagliatelle met romige garnalensaus
bewaar

Tagliatelle met romige garnalensaus

25 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

300 g

tagliatelle

1 cup

verse roomkaas

2 bakjes

roze garnalen

1 zakje

verse bieslook

zout en peper

4 eetlepels

vinaigrette

Aan de slag

Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven. Courgetteplakjes ca. 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar. Garnalen door roomkaas roeren. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Courgette met dressing vermengen. Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook. Serveren met courgettesalade.