bewaar
Ravioli met kalkoen in citroensaus
Ravioli met kalkoen in citroensaus
bewaar

Ravioli met kalkoen in citroensaus

15 min. bereiden
151waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 teentjes

knoflook

2 zakjes

broccoli

2 pakjes

ravioli

400 g

kalkoenfilet

25 g

boter

2 eetlepels

olijfolie

5 eetlepels

citroensap

2 theelepels

suiker

1 flesje

kookroom

1 zakje

verse bieslook

Aan de slag

Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met kalkoen in citroensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig