bewaar
Ravioli met kalkoen in citroensaus
Ravioli met kalkoen in citroensaus
bewaar

Ravioli met kalkoen in citroensaus

15 min. bereiden
147waarderingen

Ingrediënten

2 teentjes

knoflook

2 zakjes

broccoli

2 pakjes

ravioli

400 g

kalkoenfilet

25 g

boter

2 eetlepels

olijfolie

5 eetlepels

citroensap

2 theelepels

suiker

1 flesje

kookroom

1 zakje

verse bieslook

Aan de slag

Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.