bewaar
Pasta met kalkoen
Pasta met kalkoen
bewaar

Pasta met kalkoen

25 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pasta

2 x 300 g

broccoli

3 eetlepels

olijfolie

½ blikje

ansjovisfilets

400 g

kalkoenfilet

½ zak

rucola

100 g

Danish blue

Aan de slag

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten van de pasta wat kookvocht. Kook de broccoliroosjes in ruim water met zout in 5-7 minuten met de deksel op de pan beetgaar. Giet de broccoli af en houd die warm. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en laat hierin op laag vuur de ansjovis smelten. Schep de reepjes kalkoen erbij en bak ze al omscheppend op hoog vuur in 10 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep in een grote schaal de pasta om met het kookvocht, de rest van de olie, de broccoli en de kalkoen. Schep de pasta in een schaal, verdeel de rucola erover en bestrooi het geheel met stukjes danish blue en (versgemalen) zwarte peper naar smaak.