bewaar
Pasta met bloemkool, ansjovis en kaas
Pasta met bloemkool, ansjovis en kaas
bewaar

Pasta met bloemkool, ansjovis en kaas

30 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

ansjovisfilets

3 eetlepels

olijfolie

2 teentjes

knoflook

1

bloemkool

4 takjes

tijm

300 g

pasta

1 zakje

verse peterselie

1 bakje

Grana Padano

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ansjovisfilets boven wok afgieten en dan in stukjes snijden. Ansjovis en olijfolie aan olie in wok toevoegen. Olie verhitten en ansjovis al roerend laten 'smelten'. Knoflook toevoegen en even zachtjes meebakken. Bloemkool erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Tijm en 100 ml water toevoegen en afgedekt 15-20 min. laten stoven, tot bloemkool beetgaar is. Eventueel tussentijds wat extra water erbij schenken. Pasta beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Pasta afgieten en met peterselie door bloemkool scheppen. Gerecht nog kort verwarmen, op smaak brengen met zout en peper en in vier diepe borden scheppen. Kaas erover strooien en eventueel beetje olijfolie erover druppelen. Lekker met veldsla.