bewaar
Pasta broccoli e salsiccia
Pasta broccoli e salsiccia
bewaar

Pasta broccoli e salsiccia

Delizioso! Dit Italiaanse recept heeft zó veel smaak dat je niet kunt stoppen met eten.

25 min. bereiden
233waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

rotelle pasta

500 g

koelvers broccoliroosje

2 tenen

knoflook

50 g

Grana Padano

4

braadworsten

5 el

olijfolie extra vierge

Delizioso! Dit Italiaanse recept heeft zó veel smaak dat je niet kunt stoppen met eten.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes 4 min. Giet af.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn en rasp de kaas. Snijd de worsten in de lengte met een scherp mes in en trek het vel eraf. Verhit de olie in een braadpan en bak het worstvlees en knoflook op middelhoog vuur. Druk met een houten lepel op het worstvlees tot het rul uit elkaar valt en bruin kleurt. Draai het vuur dan laag en laat het geheel in nog ca. 4 min. gaar worden.

3

Giet de pasta af en schep samen met de broccoli op hoog vuur door het worstmengsel. Bestrooi het gerecht met kaas en blijf roeren tot het door en door warm is. Breng het mengsel op smaak met (versgemalen) peper en zout.