Gegrilde karbonade met bearnaisesaus

Advertentie
Ingrediënten
- 4 eetlepels boter of margarine
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 4 haaskarbonades
- 700 g broccoli
- ½ pot bearnaisesaus (a 300 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grillpan of grill voorverwarmen. In braadpan boter verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaar bakken. Karbonades met zout en peper bestrooien en ca. 10 minuten grillen, af en toe keren. Intussen broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Karbonades serveren met krieltjes, broccoli en bearnaisesaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 645 kcal
- eiwit 37 g
- koolhydraten 39 g
- vet 38 g