bewaar
Pasteitje met garnalenragout
Pasteitje met garnalenragout
bewaar

Pasteitje met garnalenragout

20 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doos

pasteibakjes

100 g

peultjes

2

sjalotjes

2 bekertjes

crème fraîche met verse kruiden

2 bakjes

roze garnalen

2 eetlepels

allesbinder

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand 2. Dekseltjes van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in ca. 5 minuten in oven opwarmen. Intussen peultjes schoonmaken, in ruitjes snijden en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In steelpan crème fraîche en garnalen zachtjes verwarmen. Peultjes en sjalotjes toevoegen. Ragout binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. Pasteibakjes op vier borden zetten. Ragout in pasteibakjes scheppen en afdekken met dekseltje.