bewaar
Garnalenragout met witbrood
Garnalenragout met witbrood
bewaar

Garnalenragout met witbrood

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

sjalotten

½ zak

broccoliroosjes

1 eetlepel

boter

1 eetlepel

bloem

1 potje

finesse voor verrijken

1 bakje

roze garnalen

4 sneetjes

wit-casinobrood

Aan de slag

Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.