Garnalenragout met witbrood

Advertentie
Ingrediënten
- 2 sjalotten
- ½ zak broccoliroosjes (a 300 g)
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel bloem
- 1 potje finesse voor verrijken (250 ml)
- 1 bakje roze garnalen (125 g)
- 4 sneetjes wit-casinobrood
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 12 g
- koolhydraten 25 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 0 g