bewaar
Haaskarbonades met kerriesaus
Haaskarbonades met kerriesaus
bewaar

Haaskarbonades met kerriesaus

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

300 g

snelkook zilvervliesrijst

4

haaskarbonades

2 eetlepels

kerriepoeder

50 g

boter

1

ui

1

appel

750 g

broccoli

1 pot

finesse voor verrijken

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonades bestrooien met zout, peper en 1 el kerriepoeder. In koekenpan boter verhitten en vlees in 8 min. per kant rondom bruin en gaar bakken. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 7 min. beetgaar koken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. In achtergebleven bakvet ui, appel en rest van kerriepoeder 5 min. zacht bakken. Finesse toevoegen en saus door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Karbonades met saus, rijst en broccoli serveren.