Haaskarbonades met kerriesaus

575 kcal

30 min. bereiden

2.4/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 20-21 - 2005 week 20-21

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonades bestrooien met zout, peper en 1 el kerriepoeder. In koekenpan boter verhitten en vlees in 8 min. per kant rondom bruin en gaar bakken. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 7 min. beetgaar koken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. In achtergebleven bakvet ui, appel en rest van kerriepoeder 5 min. zacht bakken. Finesse toevoegen en saus door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Karbonades met saus, rijst en broccoli serveren.

Wat vond je van dit recept?

Haaskarbonades met kerriesaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig