Romige appel-perensaus met kaneelijs
250 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
300 g
2 eetlepels
50 ml
500 ml
2 eetlepels
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 52-01 - 2005 week 52-01
Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.
Romige appel-perensaus met kaneelijs

nagerecht
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g appels
300 g peren
2 eetlepels suiker
50 ml finesse voor verrijken
500 ml roomijs
2 eetlepels suikerparels appel-kaneel
Dit heb je nodig
staafmixer




