bewaar
Frisromige appel-perencrumble
Frisromige appel-perencrumble
bewaar

Frisromige appel-perencrumble

Crumble heeft niet voor niets zo veel fans. Het brosse, krokante laagje past op heel veel soorten fruit.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
244waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

tarwebloem

50 g

ongezouten roomboter

50 g

kristalsuiker

1 mespunt

zout

1

Elstar appel

2

Conference peren

8 g

vanillesuiker

6 el

finesse voor verrijken

Dit heb je nodig

  • taartvorm (Ø 24 cm)

Crumble heeft niet voor niets zo veel fans. Het brosse, krokante laagje past op heel veel soorten fruit.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de bloem, boter, suiker en zout tot een kruimelig deeg. Schil de appel en peren, maak ze schoon en snijd ze in stukjes. Verdeel in een ingevette taartvorm.

2

Roer de vanillesuiker door de finesse voor verrijken en smeer uit over het fruit. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit en crumble in ca. 30 min. goudbruin bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisromige appel-perencrumble

Crumble heeft niet voor niets zo veel fans. Het brosse, krokante laagje past op heel veel soorten fruit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig