Coupe van cranberryroom en kletskoppen
400 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
½ pot
150 ml
8 eetlepels
12
4 toefjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 50-51 - 2005 week 50-51
Cranberrycompote, Finesse voor verrijken en poedersuiker door elkaar roeren. Acht kletskoppen in kleine stukjes breken en door room roeren. Cranberryroom over vier coupes verdelen. Met toef slagroom en rest van kletskoppen garneren.
Coupe van cranberryroom en kletskoppen

nagerecht
4 personen
400 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Cranberrycompote, Finesse voor verrijken en poedersuiker door elkaar roeren. Acht kletskoppen in kleine stukjes breken en door room roeren. Cranberryroom over vier coupes verdelen. Met toef slagroom en rest van kletskoppen garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ pot cranberrycompote
150 ml finesse voor verrijken
8 eetlepels poedersuiker
12 kletskoppen
4 toefjes slagroom




